Digitalisering

Ik richt mij met name op de kleinere en middelgrote organisaties tegen een concurrerend tarief. Mijn sterktes zijn korte lijnen, flexibel en slagvaardig,  direct contact met u maakt dat uw wensen met betrekking tot de uitvoering van de opdracht op een snelle en efficiënte wijze uitgevoerd kunnen worden.

Ik kan u helpen bij het oplossen van problemen in uw archief, uw archiefruimte staat vol met allerlei volle ordners en stapels documenten, uw archiefkasten puilen uit. Het kost steeds meer tijd en moeite om informatie die u nodig hebt te traceren. Daarnaast is er waarschijnlijk ook sprake van dubbele opslag, digitale opslag op verschillende computers en niet traceerbare belangrijke informatie.

Ook het digitaliiseren van kleinere hoeveelheden en archieven kan ik voor u verzorgen, geen archief is te klein.

Digitaliseren is echter meer dan uitsluitend het scannen van documenten, voor en na het digitaliseren moeten er nog wat bewerkingen gedaan worden. Na het digitaliseren moeten de (digitale) documenten ook snel beschikbaar zijn voor de belanghebbenden. Ik draag bij de digitalisering zorg voor een adequate, optimale ontsluiting van de digitale bestanden.

Het digitaliseren kan ik zowel binnen uw locatie als op mijn eigen locatie verzorgen, binnen mijn bedrijf heb ik de beschikking over professionele productiescanners.
Voordelen Digitaal Archief 

U kunt uw gehele archief (of delen daarvan) laten digitaliseren. Het digitaliseren van archief biedt u voordelen qua ruimte, tijd en efficiency, zo is uw digitale archief altijd en overal beschikbaar en kunt u de archiefopslag ook direct uitbesteden. U bespaart zodoende tijd en ruimte, wat u de nodige kostenbesparingen oplevert.

Scanning

Met scanning digitaliseer ik alleen wat u nodig heeft. Ik lever op maat de benodigde dossiers digitaal aan, zodoende heeft u de benodigde archiefstukken snel digitaal ter beschikking, tegen lage kosten. Tevens voer ik ook de voorbereidende werkzaamheden voor u uit zoals rubriceren, indexeren en ont-ijzeren.

Backlog scanning

Ook backlog scanning kan ik voor u verzorgen, grote volumes papieren archieven digitaliseer ik snel met de productiescanners. Tevens voer ik ook de voorbereidende werkzaamheden voor u uit zoals rubriceren, indexeren en ont-ijzeren, bulkscanning zorgt ervoor dat uw gehele archief snel gedigitaliseerd wordt

Bij grotere archieven kan juist het digitaal opslaan voordeliger zijn, omdat de noodzaak voor opslag en bezorging wegvalt. Daarnaast kunnen meerdere gebruikers op meerdere locaties de archiefstukken inzien. Dit levert natuurlijk tijd- en kostenbesparing op.

Koppelen aan DMS

Als u bijvoorbeeld een documentmanagement systeem (DMS) heeft geïmplementeerd en u wilt de analoge archieven gedigitaliseerd hebben kan ik de koppeling van deze digitale documenten (dossiers) voor u verzorgen.

Scannen A0

Scannen van eventueel voorkomende kleine aantallen grootformaat tekeningen in de dossiers kan ik ook voor u verzorgen.